Naturen er vores baghave og integreret som en naturlig del af vores hverdag.

Vi bruger den hyppigt både til udflugter, daglige aktiviteter og i undervisningen.

Børnene får mulighed for, at røre, se, lugte og føle på de ting, som de ellers kun møder i bøgerne.

Faster Skole har som mål at være et godt lærested og et godt værested for alle børn.

Midt i den skønne vestjyske natur finder du Faster skole, som er en del af Fastersbørn. Her møder du engagerede ansatte, der med fokus på læring og trivsel, skaber rammerne for et fællesskab, hvor børnene kan føle sig trygge og værdsatte.

Fastersbørn skal tage ansvar både for de fysiske rammer og for hinanden. Vi prioriterer at børnene lærer hinanden at kende på tværs af alder, for at få en naturlig ansvarsfølelse for hinanden og en gensidig respekt på tværs af interesser og forskelligheder.

Vi tror på det positive samspil mellem mennesker. De gode idéer lykkes, og der sker en udvikling, når forskellige personer bidrager med deres viden, energi og engagement. Forskellighed ses som en styrke. Hvis der opstår uenighed, taler vi til hinanden og ikke om hinanden.

• Pia Guldbrandt Hall den 21-06-2016