• Faster Skole
  • Pia Guldbrandt Hall den 20-02-2015
    Hermed info omkring Rækker Mølle Sommerskole 2015

Håber I alle vil læse begge sedler igennem og bestemme sammen med jeres barn, hvilke hold jeres barn ønsker at deltage på.
    Hvis der stadigvæk sidder nogle forældre der har mulighed for at hjælpe til på sommerskolen så sig endelig til og kontakt mig på 22165556.

Jeg glæder mig til at modtage alle tilmeldningerne. I skal afleverer til jeres klasselærer, som giver den videre til Pia på kontoret og så modtager jeg dem. Jeg vil hurtigst muligte (midt i april) sende en mail til jer om hvilke hold jeres barn er kommet på de forskellige dage.

Hvis der er spørgsmål er I altid velkomne til at kontakte mig.

På vegne af Rækker Mølle Sommerskole 2015
    Ditte Bollerup
  • Pia Guldbrandt Hall den 06-02-2015
    Der er kommet nye regler for serviceniveauet for befordring af skoleelever i Ringkøbing-Skjern kommune. Se venligst vedlagte bilag
  • Pia Guldbrandt Hall den 26-11-2014
    Byrådet har den 18. november 2014 godkendt forældrebetalingstakster for dagtilbud- og skolefritidsordninger i 2015 - se bilag.