Naturen er vores baghave og integreret som en naturlig del af vores hverdag.

Vi bruger den hyppigt både til udflugter, daglige aktiviteter og i undervisningen.

Børnene får mulighed for, at røre, se, lugte og føle på de ting, som de ellers kun møder i bøgerne.

Faster Skole har som mål at være et godt lærested og et godt værested for alle børn.

Midt i den skønne vestjyske natur finder du Faster skole, som er en del af Fastersbørn. Her møder du engagerede ansatte, der med fokus på læring og trivsel, skaber rammerne for et fællesskab, hvor børnene kan føle sig trygge og værdsatte.

Fastersbørn skal tage ansvar både for de fysiske rammer og for hinanden. Vi prioriterer at børnene lærer hinanden at kende på tværs af alder, for at få en naturlig ansvarsfølelse for hinanden og en gensidig respekt på tværs af interesser og forskelligheder.

Vi tror på det positive samspil mellem mennesker. De gode idéer lykkes, og der sker en udvikling, når forskellige personer bidrager med deres viden, energi og engagement. Forskellighed ses som en styrke. Hvis der opstår uenighed, taler vi til hinanden og ikke om hinanden.

• 01-09-2015
    Forældremøde 2. - 3. klasse · 02 · 03
  • 02-09-2015
    Idrætsdag mellemtrin med Borris og Kirkeskolen · 04 · 05 · 06
  • Pia Guldbrandt Hall den 28-08-2015
    På vegne af Sundhedscenter Vest fremsendes hermed invitation til ADHD arrangement den 9. september 2015.

En del mennesker med ADHD får først stillet diagnosen som voksen. Få en personlig beretning om at leve med de fire bokstaver og et fagligt oplæg om diagnosen og behandlingsmulighederne.

Pia Guldbrandt Hall den 27-08-2015
    Sensommerhilsen fra PREP-lederne i Ringkøbing-Skjern Kommune

Et PREP kursus er et kursus for par med børn. Kurset har fokus på parforholdet, med emner som bl.a. Forventninger, De 4 faresignaler, Problemløsning, Kommunikation, Engagement og Forpligtelse, Venskab og Glæde. Man deltager som par, og der er ikke gruppedrøftelser. Parret drøfter kun egne forhold med hinanden.

Et kursusforløb kan hjælpe parret til god kommunikation indbyrdes, og medvirke til god stemning i hjemmet, til glæde for både dem selv og børnene.
    Hvis man har lyst til at investere i sit forhold og i den gode stemning i en børnefamilie, er det et godt tilbud.
    Det er fortsat gratis og med let forplejning.

Der er planlagt 2 nye PREP-kurser i efteråret med start henholdsvis den 30. september og den 2. november.

Se mere om indhold, datoer og tilmeldingsblanket på www.rksk.dk/sundhedsplejen

Vi glæder os til at holde kursus sammen med jer, der tilmelder sig.

Hanne Simonsen
    Sundhedsplejerske og PREP-koordinator i Ringkøbing-Skjern Kommune
    E-mail: hanne.simonsen@rksk.dk
    Tlf. 29281957

• Pia Guldbrandt Hall den 26-11-2014
    Byrådet har den 18. november 2014 godkendt forældrebetalingstakster for dagtilbud- og skolefritidsordninger i 2015 - se bilag.