Skoleindskrivning

 

 

Torsdag den 24. januar kl. 19.00 afholdes informationsaften for nye elever på Faster Skole.

 

Skolestart i 0. kl

I starten af det nye år åbner Ringkøbing-Skjern kommune for digital skoleindskrivning. Hver skole har sit eget distrikt og børn, der bor i dette distrikt, har ret til at blive indskrevet i distriktsskolen. Folkeskoleloven giver dog mulighed for, at man kan vælge en anden skole end distriktsskolen.

Faster Skole afholder infomationsaften i januar. Her har I mulighed for at se lokalerne, og høre om hverdagen på skolen. Vi ved, at der allerede nu kan være mange tanker og spørgsmål vedrørende valget af skole, og er I derfor altid velkommen til at kontakte Faster Skole, for at aftale en tid, hvor I kan komme på besøg og høre mere om Skolen. Kontakt da skolen via [email protected].

Skolerne i Ringkøbing-Skjern Kommune har digital skoleindskrivning for kommende 0. klasser i perioden 21.01.19 - 04.02.19.
Hvis dit barn er født i 2013 eller er fra 2012 og ikke allerede er startet i 0. klasse vil du få en personlig indbydelse fra skolen i dit skoledistrikt. Modtager du ikke en indbydelse er det vigtigt, at du selv kontakter distriktskolen.

I forbindelse med den digitale skoleindskrivning til 0. klasse skal der også ske indskrivning til skolefritidsordning, hvis dette ønskes. Vær opmærksom på, at hvis du indskriver dit barn på en anden skole end distriktskolen, kan du ikke indskrive til SFO på denne skole, det skal du gøre via digital pladsanvisning.

 

Indmeldelse i løbet af skoleåret

Der kan være mange forskellige grunde til et skoleskift, men det sker altid på baggrund af mange overvejelser. Hvis I overvejer et skoleskift for jeres barn, er I altid velkommen til at kontakte os for en nærmere snak om, hvad vi kan tilbyde. I er også altid velkommen til at komme forbi for at se skolen. Vi anbefaler, at I aftaler en tid med skolens kontor, så I kan få besvaret eventuelle spørgsmål på turen rundt i skolen lokaler.